Slim Fashion Heren We Fit Hondendessin Overhemd87005752 wOPkXTZiu
Nu Op Zonnebloemen Goghschoenen Kopen Wie Wil LopenKan Van qpGUSzMV
Bij Zoo nl Online Schoenen Topshoe Grote Maten Nvnw0mO8 #2014

DE LUCHTPOST is a project that taps into the fact that we live hasty lives, not taking time to stand still, to think, just being aware and doing elementary things.
DE LUCHTPOST is a pharmacy where products can be bought that will make you take YOUR time. First of all to make the object (like a balsa wooden plane or silkscreen printed kite ) and secondly to just go
outside and clear the head, not to think, to just play and just be.

All products and building kits are hand made, presented as medicines. The visual design was inspired by the folding and construction lines of the products themselves.

For sale

Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY
here.

First show The Bookstore Project Space, Amsterdam
Also shown at the Dutch Design Week 2014, Eindhoven
and at the Designkwartier, summer 2015, Den Haag

A collaboration with Jeroen van Leur

 

///

We zijn druk, we willen te veel en hebben nergens echt tijd voor. Onze levens zitten vol turbulentie en het is tijd voor wat rust.

De remedie is uitwaaien, buiten spelen of alles helemaal laten vliegen. Kortom: onthaasten. Dit kan vanaf nu bij DE LUCHTPOST.Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY

DE LUCHTPOST is de specialist in al uw uitwaaibehoeften. In de vorm van handgemaakte, gezeefdrukte bouwpakketten biedt DE LUCHTPOST u producten die onthaasten , overzicht bieden of opluchten met een knal.

DE LUCHTPOST is een samenwerking tussen Jeroen van Leur en Sue Doeksen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de instructies en constructies van bouwpakketten en het minimalisme van de Koreaanse vliegers. De cirkel, de driehoek en twee lijndiktes zijn de enige ingrediënten en volgen de constructie -,  snij- en vouwlijnen van de vorm. Vliegtuigjes zijn balsa houten latjes en zowel de vliegers als de vliegtuigen zijn met de hand gezeefdrukt in AGA Amsterdam.

Ook zin in wat luchtigheid? Ga snel naar de Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHYwebshop van DE LUCHPOST, maar haast je niet.
De LUCHTPOST begon als expositie in The Bookstore Projects Space te Amsterdam, waar de ruimte werd ingericht als apotheek. Vervolgens is het project getoond tijdens de DDW 14 bij Piet Hein Eek.

 

Nut Warme Zwart Explosie Goud Charme Superstar Jurk Dames Modellen mNnOPy8wv0
Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY
Jurk Maxi amp;m DamesH Donkerblauwbloemen Met Dessin Be 5j3ALq4R
Mannen Nike 1 Wit Goedkope Max Beige Schoenen Online nike Air OPk8NnX0w
Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY
Floris Exloo Sneaker Van 85276 Schoenen Bommel GroenSchutrups Dames VGSMqpUz
Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY
Donkerblauwe Wit Met Overhemd Amsterdam OvaaltjesR2 W29IEebDHY